Egész napos esküvői fotózás

Miért nincs értelme csak részleteket fotózni egy esküvőből? Miért jó, ha a teljes napot megörökítjük?

A korábbi blog bejegyzéseimből, ha elolvastad őket, képet kaptál arról, hogy bőven volt olyan esküvői fotózásom, ahol csak egy részletet fotóztam. A szertartást, vagy a kreatív fotókat.

És ennyi sok esküvő tapasztalatából leszűrtem, hogy ez így nem jó. Konkrétan nincs értelme részleteket fotózni két ember legfontosabb napjáról.

Tehát, ma már csak úgy vállalok esküvői fotózást, hogy az elejétől a végéig. Azaz, ahogy egy kedves barátom mondta… a reggeli pisilés után csatlakozik be az esküvő napjába az igazi fotós.

Fotózd azt, ahogy kortyolja a reggeli kávéját a menyasszony és közben elmereng egy pillanatra, mert visszapörgeti az elmúlt éveket a leendő férjével. Ezeket a pillanatokat megörökíteni az egyik legnagyobb kincs. Fotózd akkor, amikor a csavarók a hajában vannak és közben lázasan készül a ceremóniára.

Fotózd, ahogy öltöztetik, és mutasd meg az arcát, a percről percre erősebb boldogságot.

Fotózd a vőlegényt, ahogy a haverok segítenek neki öltözni, és dől a röhögéstől mindenki, mert felfokozott érzelmi állapotban vannak a FÉRFIAK is.

Az igazság pedig az, hogy én mindig erre törekedtem, hogy a teljes napot örökítsük meg, mert igazán így tudom visszaadni a legfontosabb napot. Az ifjú pár nem lehet ott az esküvőjük napján minden percben, mindenhol. Én viszont meg tudom nekik mutatni ezeket a perceket is, és ezáltal mégis úgy fogják érezni, hogy teljesen részei voltak az eseménynek, és nem madratk le semmiről.

Minél több a megörökített pillanat és mozzanat, annál tovább fognak tartani ennek a napnak az élményei. Ne az esküvői fotókon akarj spórolni, ha a bérelt ruháért kifizetsz egy raklap pénzt! Nem a ruha fog megmaradni, hanem a képi emlékek! Sőt, konkrétan semmi sem fog megmaradni, csak a fotók! És ha a fotók mennyisége, tartalma, minősége, hangulata egy nagyon tartalmas anyag, akkor magatokkal tudjátok vinni a következő 50 évre az esküvőtök szinte minden pillanatát! 🙂

Értem, hogy valaki csak a ceremóniát szeretné vagy csak a kettejükről készülő kreatív fotósorozatot, de arra javaslok másik fotóst.

Az én küldetésem a teljes történet.

Nori

Nori

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Nori

Egész napos esküvői fotózás

Miért nincs értelme csak részleteket fotózni egy esküvőből? Miért jó, ha a teljes napot megörökítjük? A korábbi blog bejegyzéseimből, ha elolvastad őket, képet kaptál arról,

Értesülj első kézből!