Beszéljük meg a részleteket

Minden szolgáltatásom igénybevételét megelőzi egy telefonon történő beszélgetés, ez kb. 30 perc., és természetesen INGYENES!

Ekkor átbeszéljük milyen helyszín lenne a legmegfelelőbb a fényképezéshez. Ez lehet a stúdió, lehet egy szabadtéri helyszín ( park, patak, erdő, tisztás, Balaton) , de akár lehet a saját otthonod is. Az a fontos, hogy te a legjobban érezd magad, hogy fel tudj oldódni, és élvezd az együtt töltött időt, és aztán legyél büszke  a végeredményre, az egyedi fotó sorozatodra.

Az elkészült sorozatodból válogatás után nem 10-15 db fotót fogsz tőlem kapni, hanem sokkal többet! Téged fotóztalak, megillet téged a sorozatodból MINDEN egyes olyan darab, ami ön azonos, és valóban jól sikerült. Miért tartanám meg őket magamnak, vagy törölném ki? Miért adjak neked 20 db fotót, amikor adhatod akár 100-at is, és még mindig nem lesz unalmas. Jogod van az összes jól sikerült fotóhoz.

A retusálás közben, csak minimális korrigálást végzek. Nem vagyok retusőr, az anyajegyeket és ráncokat megmutatom egy fotón, nem tüntetem el.

Minden megrendelőmet meglepem egy kedves ajándékkal, de ez valóban legyen meglepetés !

Megbeszéljük a ruhákat, a sminket, mert minden apróságra odafigyelünk. 

Aztán amikor minden részletet megbeszéltünk, jön a megvalósítás! 🙂

Válaszd ki a téged érdeklő szolgáltatást, és keress meg! Sok szeretettel és odafigyeléssel várlak.

Nóra

Portréfotózás

Miért csináltassunk portréfotót magunkról? 

Ma már az önéletrajtól elkezdve a közösségi médiában való részvételig mindenhova kell rólunk kép, méghozzá nagyon jó minőségű, szép fotó. Olyan ahol természetesek vagyunk, ahol nem mű kép lesz a végeredmény. Ezért idegenkednek a fotózástól, mert műterem, beállítás, vakuzás, és egy csomó kellemetlen érzés. Nálam ez nem így történik. 

Már a helyszínt is te választhatod ki, ahol neked a legkényelmesebb, ahol a legjobban érzed magad. Beszélgetünk, feloldódsz, és teljesen más hangulatban történik a fotózás. A képeken visszaköszön az, hogy jól érzed magad, van önbizalmad. Ha ilyen képet csatolsz be az önéletrajzodba, már fél siker a felvételhez.

Helyszín, választható, időtartam 60-90 perc.

 

Esküvői fotózás

Miért nincs értelme csak részleteket fotózni egy esküvőből? Miért jó, ha a teljes napot megörökítjük?

Konkrétan nincs értelme részleteket fotózni két ember legfontosabb napjáról.
Tehát, ma már csak úgy fotózok esküvőt, hogy az elejétől a végéig.
Fotózd azt, ahogy kortyolja a reggeli kávéját a menyasszony és közben elmereng egy pillanatra, mert visszapörgeti az elmúlt éveket a leendő férjével. Ezeket a pillanatokat megörökíteni az egyik legnagyobb kincs. Fotózd akkor, amikor a csavarók a hajában vannak és közben lázasan készül a ceremóniára.
Fotózd, ahogy öltöztetik, és mutasd meg az arcát, a percről percre erősebb boldogságot. Minél több a megörökített pillanat és mozzanat, annál tovább fognak tartani ennek a napnak az élményei.
Ha a fotók mennyisége, tartalma, minősége, hangulata egy nagyon tartalmas anyag, akkor magatokkal tudjátok vinni a következő 50 évre az esküvőtök szinte minden pillanatát! 🙂

Önbizalom tréning

 Azért lettem többek között life coach, hogy papírom legyen arról, hogy segíthetek másoknak eligazodni a problémáik rengetegében. Meglássák a sok gyökér között az erdőt vagy az erdei ösvényt. A fotózást csodásan lehet ötvözni az emberek lelkének erősítésére. a kettő együtt meg csodákat művel, méghozzá hosszútávon.

Meg kell tanulni feltöltődni, kialakítani a saját időt a kikapcsolódásra. nem sajnálni az időt valami új dolgot megismerni, megtanulni. Vagy a nulláról felállni, és felépíteni egy új életet, új célokat, és azokat el is érni. Segítő és támogató vagyok, de nem én oldom meg az ügyfeleim problémáit, hanem ők. Amint megértik, mi miért történik, pillanatok alatt megtalálják az adott helyzetre  megoldást, egyedül! 

Az önbizalom tréning egy fotózással egybekötött coach ing. Fényképezés, önbizalomnövelés, és utána megint fotózás. 

A képek így lesznek tökéletesek és önazonosak.  

Helyszínt te választhatod, ideje kb 120-180 perc, 60-70 digitális fotó.

Blank Form (#3)

Válaszd ki, hogy melyik szolgáltatás érdekel

Mit tegyél, ha bizonytalan vagy?

Ha ugy gondolod, hogy nem tudtalak idáig meggyözni, hogy én vagyok neked a legjobb választás, akkor kérlek látogasd meg a Rólam oldalt, hogy jobban megismerj.