Nóra a fényképész, író és coach

A portréfotók készítése remek lehetőség arra, hogy megörökítsük az életünk fontos pillanatait, és megmutassuk magunkat a világnak. Az emberek általában szeretnek jó minőségű, stílusos fotókat készíttetni magukról, de néha bizonytalanok lehetnek a folyamatban, vagy az eredményben.

Nálam megtapasztalhatod, hogy a portréfotó készítése egy kreatív folyamat, lehetőségünk van kifejezni magunkat, és kiválasztani azt a stílust, helyet és hangulatot, amely a legfontosabb tükrözi a személyiségünket és az életünk pillanatait. Ez egy egyedi lehetőség arra, hogy személyre szabott, minőségi és emlékezetes fotókat készíttessünk magunkról.

A portréfotó készítéséhez a helyszín nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy milyen hangulatú és minőségű képek készülnek rólad.

Ha szereted a természetet, válassz egy parkot, erdőt vagy folyópartot, vagy a Balatont a portréfotó készítéséhez. Kiemeli természet szépségét és egyedi, természetes fotókat készítek. 

Ha városi környezetben élsz, akkor válassz egy forgalmas utcát, egy modern épületet vagy egy graffiti falat a portréfotózáshoz. Az ilyen helyszínek izgalmas, modern és extravagáns hangulatot adhatnak a képeknek.

Ha szeretnéd, hogy a portréfotó személyes legyen, akkor a saját otthonod is lehet egy jó helyszínen. Válassz egy olyan helyet, amely jól megvilágított, tiszta és egyedi elemekkel rendelkezik. Lehet bent, vagy a kertben, vagy bárhol, ahol kényesmes és igazán jól érzed magad.

Miben tudok segíteni neked?

Egy tökéletes portréfotó

A borzasztó igazolványképek miatt az emberekben egy alapvető görcs jött létre ha arról van szó hogy arckép készül róluk. Nekem meg pont ezért ez a küldetésem, hogy megszabadítsam az embereket ettől a szörnyű érzéstől, és akarjanak akár évente egy újabb sorozatot magukról, hogy legyen emlékük saját magukról. Ne érezze azt 50 évesen hogy elmúlt az élete és nincs róla egy normális fénykép, és azért hogy legyen mit nézegetni 85 évesen, hogy azta de szép nő voltam.

Life coach támogatás

A coach , egy olyan személy, aki az adott pillanatban felmerülő problémában, váratlan helyzetben, lelki elakadásban segít és támogat, Így az önbizalom hiány mögötti okokat is segít felderíteni, és célzott kérdéseivel, vezeti az ügyfelét a jó megoldás felé. Segít a benned rejlő erőket oda összpontosítani, ahol szükség van rá. Új megoldásokat, látásmódot mutat és máris más lesz a szemüveg, amin keresztül a világot látod. Egy jó coach segíthet visszazökkenni oda, ahova már nagyon régóta vágysz, ÖNMAGADBA.

Esküvő fotózás

Miért nincs értelme csak részleteket fotózni egy esküvőből? Miért jó, ha a teljes napot megörökítjük? A korábbi blog bejegyzéseimből, ha elolvastad őket, képet kaptál arról, hogy bőven volt olyan esküvői fotózásom, ahol csak egy részletet fotóztam. A szertartást, vagy a kreatív fotókat. És ennyi sok esküvő tapasztalatából leszűrtem, hogy ez így nem jó. Konkrétan nincs értelme részleteket fotózni két ember legfontosabb napjáról. Az én küldetésem a teljes történet.📸

Segítség az élethez

Ha van egy gondolatod, és az lehet jó is, miért ne? Sőt! Merd leírni magadnak a vágyaidat is. Hülyén érzed magad még a gondolat hallatán is? Miért írjam le a gondolataimat? Hát itt vannak a fejeben. Az enyémek. Nem akarom még egy papírral se megosztani őket. Mi van, ha véletlenül valaki elolvassa őket, és megtudja a gondolataimat, és a legbelsőbb félelmeimet? Ha úgy érzed, hogy szívesen vennéd, ha ebben a folyamatban segítene neked valaki, akkor én itt leszek és szívesen fogom a kezed egy kicsit.

Végzettségeim

72455595_1405132912968266_7154063489495990272_n

Életem során több olyan végzettséget szereztem, amelyek egymásra épülnek, vagy kiegészítik egymást. Ebből adódóan sok olyan munkám volt már, amelyek során emberekkel foglalkoztam szinte mindig, és sok helyzetet láttam, tapasztaltam.

Az embereket úgy ismerhetjük meg leginkább, amikor különböző helyzetekben látjuk őket.

Az elmúlt években ennek köszönhetően, nagy tapasztalatra tettem szert, és közben kirajzolódott, hogy mindezt a te fejlődésedre tudom fordítani. Bárhogy kerülsz velem kapcsolatba ezt a tudást tudom neked átadni.

Életutam állomásai

Életem meghatározó hobbyja

Autóversenyzés fotózása

Az autók kicsi koromtól a mániámmá váltak, egy autót már a hangjáról megismertem. Mondjuk a Trabantot a 70-es évek végén nem volt nehéz. De ma is végem van egy öblös autó hangjától. Mondjuk ma már a Materasit ismerem fel a hangjáról,    és a BMW-t.

Nagyjából tíz éve minden évben kimentem fotózni nyár közepén a Veszprém Ralira, és a Mikulás Ralira. Ez a két program már év elején bekerült a naptáramba. Lenyűgözött a látvány, a profizmus, a másodpercek tört részének fontossága, és minden technikai dolog.

Majd 5 évvel ezelőtt egy nagyon kedves barátom által kóstoltam bele a szlalom és a drift „illatába”, és én ott is maradtam!